Aline Id.JPG
Franc Nagels.JPG
Helen O.JPG
Jelga ak 1.JPG
fam Wildsch.JPG
Marleen van D.JPG
JS.JPG
Irene de W.JPG
Petra Ivar Tim Jorn+.JPG
Marieke Brink..JPG
asVinites.jpeg

"Op de foto gaan bij Eva is altijd een feest, er wordt (echt) gelachen, een beetje gesnoept en lekker gespeeld. En ondertussen wordt er heel ongedwongen geposeerd. Ook als je kinderen van nature bepaald niet stilzitten, zoals die van ons. Eva heeft onze kinderen nu al een paar keer heel mooi vastgelegd echt zoals ze zijn op dat moment. Heel waardevol, want dat moment vliegt razendsnel voorbij." 

Aline -

"Wij hebben al twee keer een fotosessie bij Mw. Fluitekruidje gedaan.De jongste vond het heel spannend maar door de fijne sfeer en grapjes van Eva ontspande hij helemaal. En dat was te zien op de foto’s. Geen geforceerde lachjes, maar precies zoals ze zijn, puur en echt!! Eva vangt ze precies op het mooiste moment. Daar herken ik inmiddels een ‘Fluitekruidje’ meteen aan. Drie Jaar later weer nieuwe foto’s gedaan, nog één keer voor ze echt groot zijn. Ik heb ze heel groot op perspex af laten drukken, het zijn kunstobjecten in mijn huis!"

- Franciska Nagelsmit -

 

"Tien jaar geleden voor het eerst bij mevrouw Fluitekruidje geweest en nu na 10 jaar werd het tijd voor een nieuwe sessie en weer zijn wij zeer blij met het prachtige resultaat. Eva weet met haar enthousiasme, positiviteit  en grapjes tussendoor een ontspannen sfeer te creëren, waardoor zelfs kinderen die niet zo van poseren houden er plezier aan beleven en dat is terug te zien op de foto's."

- Helen O'Brien -"Eva allereerst van harte met je prachtige nieuwe website !
Zo´n mooi mens als jij verdient dat ook gewoon en het hoort ook helemaal bij de prachtige foto’s die je maakt en het talent wat je hebt. Talent NIET alleen voor het maken van schitterende en „pure“ foto´s, maar vooral ook het talent om iedereen die bij je komt „zichzelf te laten zijn“ .Je stelde mij- na maar een paar uur slaap! - zo op mijn gemak en maakte me aan het lachen op de juiste momenten...Daardoor werd mijn „zakelijk“ portret een samenvatting van foto´s die wat mij betreft heel goed weergeven wie en hoe ik ben. En ik ben er heel blij mee! Ik vind je daarnaast een heel bijzonder persoon en hoop dat je dit werk nog heel lang zult blijven doen. En hoop dat je nog heel veel kinderen EN volwassenen gaat blij maken met onvergetelijke en bijzondere foto´s van henzelf..Blijf ervan genieten dan blijven zij ook genieten!"

- Jelga Akkerman -

"De fotosessie bij de Haarlemse Lichtfabriek hebben we als erg leuk ervaren. Mijn kids houden niet zo van poseren, maar deze fotosessie vonden ze leuk en ze waren lekker ontspannen.Mede omdat onze hond helemaal in zijn habitat was op het verlaten fabrieksterrein. Wij vonden het leuk om ook de auto en de hond op de foto te hebben en dat was voor jou absoluut geen probleem, leuk! We hebben een prachtig cadeau laten maken voor mijn man zijn 50-ste verjaardag. Het hangt prachtig!"

- Familie Wildschut -

" Eva is een hele professionele fotografe en een heel prettig mens! Hoe oud of jong (zelfs bijna bloot of aangekleed) haar modellen ook zijn, bij Eva voel je je altijd op je gemak. Ze weet met haar foto's steeds de juiste snaar te raken. Een portret van Eva is nooit een standaard portret maar ze kan net die ene lach, die ene blik zo vastleggen dat het altijd meteen herkenbaar is. Ik laat al een aantal jaar op rij mijn kinderen door haar fotograferen en dat zijn echt prachtige portretten, heel dierbaar."

- Marleen van Dijk -
 

"Al sinds de geboorte van mijn eerste komen wij bij jou. Legendarische foto's met witte t shirts. Valpartijen voor de deur en toch fris en vrolijk op de foto! Met plezier komen de jongens elke 2 jaar terug. Uitkijkend naar de beesten en de geruststellende grapjes die er gemaakt worden. Met veel lol gaan ze op de foto!"


-Inez te Henneppe-

"Een fotoshoot bij mevrouw Fluitekruidje is een feest. Eva weet zo'n sfeer te creëren dat kinderen zich meteen op hun gemak voelen. Ze mogen eerst even spelen, krijgen iets te drinken en daarna begint de fotosessie. Mijn kinderen lagen gestrekt van het lachen om haar grappen en grollen. Ze vragen dan ook regelmatig wanneer we weer naar mevrouw Fluitekruidje toe gaan. Zo leuk vonden ze het. En de foto's zijn natuurlijk prachtig. Zo bijzonder en dierbaar om te hebben. Een vriendin noemde ze "indrukwekkend". Wij zijn heel blij dat we voor Eva hebben gekozen."

-Irene de Waal-

"Al tijden fan van Eva’s werk, en stiekem ook een beetje omdat ze haar en andermans honden zo prachtig in beeld brengt. Dus op naar de Lichtfabriek voor en R@w fotoshoot. Wat een fantastische setting bij de Lichtfabriek om ons gezin door Eva te laten fotograferen!  Iedereen voelde zich bij haar op zijn gemak, en we hebben zoveel kleurrijke , diverse en fantastische foto’s gekregen, uiteraard met ons 4e ondeugende gezinslid erbij. We konden niet kiezen, en hebben daarom meerder foto’s afgenomen.. Dank je wel Eva! Dankzij jou hangt er nu o.a. een megagrote foto prominent in de keuken!  We zijn er superblij mee!"
 
Petra, Ivar, Tim , Jorn, Jip & Charly -

"We zijn nu in totaal 3x bij Eva geweest. Iedere keer is het weer een feestje, van het begin tot het eind. Wat een ontspannen sfeer! De kinderen voelen zich totaal op hun gemak, ook al duurt de sessie best een tijd. Door haar onbevangen manier van doen weet ze de mooiste gezichts-uitdrukkingen op de gevoelige plaat te zetten. Hierdoor hebben wij een serie prachtige natuurlijke foto’s van onze kinderen waar ik iedere dag nog met veel plezier naar kijk! "

- Marieke Brinkert-Zeeman -


Met Eva Snoijink samenwerken was zeer prettig. Zij is flexibel en zeer vrolijk wat aanstekelijk werkt bij het maken van de foto’s. Tevens wordt het werk snel en correct uitgevoerd. Het was een fijne samenwerking waardoor ik haar echt zou aanraden bij anderen, voor zakelijk als privé! Het fijne is dat Eva met de klant meedenkt!

- Anne Spijker, VINITES -